VERNIEUWEND EN UITDAGEND!

Onze visconserven zijn zeer geschikt als lunch, voorgerecht of verwerkt in gerechten en geven een ultieme mogelijkheid aan restaurants, eetcafés en barretjes om op een simpele wijze een gerecht te serveren. Er zijn veel mogelijkheden om onze producten te presenteren zonder dat daar een keuken met fornuis voor nodig is. Serveer bijvoorbeeld onze sardines op een plankje met wat rustiek stokbrood, roomboter en zeezout of laat uw creativiteit de vrije loop zoals in één van de onderstaande creaties. Onze visconserven zijn heerlijk met een glas wijn of een speciaal biertje en passen perfect in het assortiment van delicatessenwinkels en speciaalzaken.

We helpen u graag bij het samenstellen van een assortiment dat bij u past. Door het formulier hieronder in te vullen komt uw vraag direct bij ons op de goede plek terecht. We zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Sardine blikjes Millésimé van Conserverie La Perle des Dieux

EEN BESTELLING PLAATSEN?

Bent u geïnteresseerd in onze producten? Vraag ons via het onderstaande formulier naar de prijslijst en mogelijkheden.

De meeste producten hebben wij ruim op voorraad

De meeste producten zijn direct uit voorraad leverbaar

PostNL

Onze levertijd bedraagt 1-2 dagen

factuur

Betalen na ontvangst met een betaaltermijn van 7 dagen

Geen minimale afname

Géén minimale afname

INFORMATIEFORMULIER

Vraag ons via het onderstaande formulier naar de prijslijst en mogelijkheden. Uiteraard mag u ook direct uw bestelling doorgeven. Als u uw contactgegevens invult kunnen we direct een bedrijfsaccount voor u aanmaken op onze website.


We vragen je dit om ongewenste email tegen te gaan