Loading...
SARDINE WINKEL2018-09-13T05:40:17+00:00

SARDINE WINKEL 

Mijn naam is Bram Riemersma ik ben 21 jaar en ik zit in het derde jaar van de opleiding Small Business & Retail management aan het Saxion Hogeschool in Enschede. Ik ben gek op lekker eten. Niet alleen om zelf van te genieten, maar ook om klaar te maken voor anderen. De passie voor eten heb ik van mijn vader, die is ook gek op koken. Na 7 jaar gewerkt te hebben in de horeca in Oldenzaal ben ik sinds 7 juni 2018 mijn eigen onderneming, de SARDINE WINKEL  gestart.

Ik vertel u graag wat meer over mijn bedrijf, het verhaal van de sardine en de lifestyle achter deze delicatesse. Klik op een van de buttons voor meer informatie. Sardines zijn heerlijk om te eten met wat stokbrood en roomboter. Daarnaast kun je er ook verrassend lekkere maaltijden mee maken. Binnenkort kunt u hier ook terecht voor de beste recepten met sardines!

Blijf up to date en volg ons via een van onze social media kanalen!

SARDINE WINKEL gezonde luxe visconserven uit Frankrijk en Spanje Bretagne Galicie Delicatesse