Ortiz Conservas is gevestigd in het Spaanse Baskenland. De fabriek ligt in Ondarroa, dichtbij San Sebastian. Het bedrijf is opgericht in de negentiende eeuw door Bernando Ortiz de Zárate. Hij leerde het inblikken van zijn zwager en zo begon zijn carrière in de conservenindustrie. Zijn taak was om ansjovis en tonijn te kopen van kustvissers in de havens van Noord-Spanje en te verkopen in de Spaanse regio Castilië. Dankzij de techniek van het inblikken bouwde hij zijn naam op.

Ansjovis uit blik

KWALITEIT EN EXCLUSIVITEIT

In het begin van de twintigste eeuw werden de producten van Conservas Ortiz wereldwijd bekend. Voornamelijk door de techniek van het conserveren van ansjovis die door de Italianen naar Spanje werd gebracht. Sindsdien staat het bedrijf internationaal bekend voor haar kwaliteit en exclusiviteit. De ambachtelijke wijze van werken is van generatie op generatie doorgegeven. Vandaag de dag wordt het bedrijf gerund door de vijfde generatie van de familie.

Vissersboot in de haven van Ondarroa

RESPECT VOOR DE ZEE

Conservas Ortiz heeft respect voor haar eeuwenoude traditie. Alle producten worden nog steeds op ambachtelijke wijze verwerkt. Zo wordt er alleen gewerkt met vis die op de juiste manier gevangen is. In ons assortiment vind je sardines, tonijn en ansjovis en makreel van de Spaanse fabrikant. Alle producten zijn veelzijdig en van uitzonderlijke kwaliteit. Hier bekijk je ons hele assortiment visconserven!

Bovendien zijn visconserven erg gezond! Als je momenteel weinig tot geen visconserven consumeert zul je dat mogelijk veranderen na het lezen van de vele gezondheidsvoordelen.

Kortom ideaal voor een healthy lifestyle!

VIND ALLE PRODUCTEN VAN CONSERVAS ORTIZ IN ONZE WEBSHOP!