Loading...
RÖDEL2020-02-12T12:38:49+00:00
Rödel Sardines en visconserven

Le top du top van Frankrijk… Rödel opende in 1824 haar deuren en was daarmee de eerste visconservenfabriek in Frankrijk. Het bedrijf is opgericht door Charles Désiré Rödel en komt oorspronkelijk uit Bordeaux. Rödel maakt exclusieve visconserven van hoge kwaliteit. Het wordt aangeraden om de blikjes minimaal 6 maanden te laten rijpen voor optimale smaaksensatie.

Rodel sardines frankrijk

ALLEEN DE BESTE SARDINES

Rödel vangt al haar sardines in Bretagne. Op het moment dat de vangst de haven bereikt worden alleen de beste sardines geselecteerd voor de productie. De vis wordt vervolgens met de hand ontdaan van alle ingewanden, gebakken op 250 °C en uitgelekt in speciale rekken. Nadat de sardientjes in de blikjes zijn gelegd worden de blikjes gevuld met olijfolie. In combinatie met andere ingrediënten zorgt dit voor heerlijke smaaksensaties!

Rodel sardines pijzen en medailles frankrijk

MEER DAN 150 JAAR TRADITIE

Rödel is een conservenfabriek die de techniek van conserveren als geen ander begrijpt. Ze waren dan ook het eerste visconservenbedrijf dat de Franse marine mocht bevoorraden. In deze vroege jaren waren sardines uit blik alleen bestemd voor kapiteins en hoge posities binnen de marine. Alles wat over was werd verkocht in de havens voor veel geld. Kapiteins en zeilers werden hiermee Rödels allereerste vertegenwoordigers.

Sindsdien heeft Rödel haar reputatie verder opgebouwd tot een merk met de beste visconserven ter wereld.