Loading...
ORTIZ2020-02-12T11:32:26+00:00

Ortiz is een visconservenfabriek in de buurt van San Sebastian, in het Spaanse Baskenland. Het familiebedrijf verwerkt al meer dan 100 jaar sardines van uitzonderlijke kwaliteit. Deze sardines zijn gevangen in Galicië en worden bereid volgens traditioneel recept. Hierdoor verbetert de smaak en kwaliteit door de jaren heen, waardoor het meer delicaat wordt. Bij Ortiz wordt er volgens een ambachtelijke manier gewerkt, waarbij er altijd wordt gezorgd voor versheid bij het verwerken van de sardines. In tegenstellingen tot anderen verkoopt de Spaanse conservenfabriek alleen sardines op olijfolie te verkopen.

Conservas Ortiz - Sardines a la antigua

A LA ANTIGUA

A la Antigua refereert naar het traditionele recept dat stamt uit 1824. Ortiz heeft met haar vele jaren ervaring een ware cultuur gecreëerd die de essentie en filosofie van dit ambachtelijke merk vormt:

Zoek altijd de beste kwaliteit uit het grootste respect voor de traditie om consumentenproducten aan te bieden. Gezond, natuurlijk en dat zich aanpast aan uw smaak en voorkeuren.

Conserven Ortiz conserven

RESPECT VOOR DE ZEE

De ambachtelijke technieken weergeven het perfectionisme van Ortiz. Hierbij wordt de zee en al het leven daarin gerespecteerd. Allemaal om deze prachtige traditie in stand te houden. De inspanning, het nauwkeurige werk en het respect beloond zich wereldwijd in zeer loyale klanten. Ortiz haalt haar sardines uit de nabije haven van Ondarroa.