LA QUIBERONNAISE2019-02-18T11:43:23+00:00

LA QUIBERONNAISE

Ingeblikte sardines zijn een ware traktatie als ze worden geproduceerd met respect voor de traditionele keuken. Dit snappen ze bij LA QUIBERONNAISE weten. Net als een goede wijn, heeft de sardine tijd nodig om te rijpen. Het duurt minimaal een jaar voordat de sardine goed is geïmpregneerd met zijn kwaliteitsolie. Kunt u niet wachten om deze millésimées te proeven? Bekijk dan ons assortiment …

SARDINE WINKEL Frankrijk Quiberon Conserverie La Quiberonnaise vis uit blik Kwaliteit Gezond
SARDINE WINKEL Frankrijk Bretagne Quiberon Conserverie La Quiberonnaise Blik Kwaliteit Gezond

QUIBERON

La Quiberonnaise is gevestigd in Quiberon, de oudste sardine haven van Frankrijk. Het bedrijf is gevestigd op een paar kilometer afstand van La Belle-iloise. Sinds 1921 worden de sardines volgens traditioneel recept bereid. Alle conserven worden met de hand bereid met uitsluitend verse sardines.

KWALITEIT EN EXCLUSIVITEIT

La Quiberonnaise staat voor kwaliteit en exclusiviteit. Het bedrijf probeert zich naast haar traditionele recepten te onderscheiden door nieuwe smaken en combinaties toe te voegen aan hun assortiment. Het bedrijf probeert om de twee jaar een nieuw recept te bedenken en dit betaalt zich uit in unieke smaken en samenwerkingen. Zo zijn de blikjes voorzien van ‘vintage’ ontwerp geïllustreerd door bekende kunstenaars zoals Frank Margerin en Gilbert Shelton.

SARDINE WINKEL Kwaliteit sardines uit blik Conserven La Quiberonnaise Quiberon Frankrijk Bretagne
Het Beste Assortiment premium sardines speciaal voor u geselecteerd bij de SARDINE WINKEL