Loading...
LA PERLE DES DIEUX2020-02-11T08:37:39+00:00
La Perle des dieux

La Perle des Dieux, ook wel de parels van de goden hebben hun naam te danken aan hun unieke kwaliteit en smaak. Het merk heeft een eeuwenoude geschiedenis en het geheime recept wordt al 4 generaties in stand gehouden. Deze ware delicatesse staat internationaal bekend voor haar exclusiviteit en met de speciaal ontworpen artistieke blikjes is het een ware beleving om van dit product te mogen genieten.

La Perle des Dieux - Vissersboot sardines Millésimées

SARDINES DIE MET DE TIJD VERBETEREN

De geschiedenis van La Perle des DIEUX gaat terug tot 1887. Het recept voor de parels van de goden is 131 jaar geleden ontstaan binnen de Franse Gendreau groep. Vier generaties lang volgden gezinnen elkaar op om de ambachtelijke knowhow van de sardine te sublimeren. In 2005 is het eindelijk de openbaring van het merk. La Perle des DIEUX gaat op haarzelf verder en zal vanaf dit moment alleen nog haar exclusieve conserven verkopen. Het is tijd om sardine te herontdekken. Het recept? Maak sardines die met de tijd verbeteren.

Sardines La Perle des Dieux Frankrijk Bretagne Saint Gilles croix de vie kwaliteit vis uit blik gezond

DE PARELS VAN DE GODEN

De sardines van La Perle des DIEUX kunnen tien jaar bewaard blijven. Door de sardines te laten ‘rusten’ wordt de smaak met de tijd steeds beter en het product steeds exclusiever. Het wordt aangeraden om de blikjes elke 6 maand om te draaien zodat de sardines goed met olie bedekt blijven. Om van de sardine-vintage een standaard te maken, is kwaliteit permanent aanwezig is. Dit gebeurt door de sardines op traditionele wijze in te blikken. Daarnaast geven de twee kunstenaressen, Delphine Cossais en Coraile Joulin een subtiel en poëtisch leven aan de parels van de goden. Kleurrijk, vrij, dromerig en ..vrouwelijk.