LIFESTYLE2019-11-10T19:01:00+00:00
SARDINE WINKEL Conserven van kwaliteit voor een healthy lifestyle

LIFESTYLE

Altijd de perfecte lunch! De houdbaarheid van ons assortiment sardines geeft tal van mogelijkheden. Ga je gezellig picknicken, vissen, naar het strand. Een weekendje weg, kamperen op de camping of varen met je boot. Kortom, overal kun je genieten van deze delicatesse. Op elk moment kun je een goede lunch of tapas aanbieden. Verras jezelf en je vrienden elke keer met een andere smaak. Je zult de show stelen!

ZIJN SARDINES GEZOND?

Jazeker, sardines zijn gezond en je doet er verstandig aan om regelmatig sardines (en andere vette vis) te eten. Sardines zijn een van de grootste bronnen van essentiële omega-3-vetzuren op aarde en bevatten tevens vele andere belangrijke vitaminen en mineralen. Als je momenteel weinig tot geen sardines consumeert, zul je dat mogelijk veranderen na het lezen van de vele gezondheidsvoordelen van sardines. Sardines geven je immuunsysteem een boost, sardines zijn goed voor de huid, sardines versterken de botten, en zo zijn er nog meer gezondheidsvoordelen van deze vis.

Kortom ideaal voor een healthy lifestyle!

SARDINE WINKEL Gezonde vis Healthy lifestyle en ideaal voor de horeca

HORECA

Sardines als lunch, voorgerecht of verwerkt in gerechten geven een ultieme mogelijkheid aan gastro-pubs, foodtrucks, foodhallen, eetcafés en barretjes om op een simpele wijze een top gerecht te serveren. Er zijn veel mogelijkheden om de sardines te presenteren zonder dat daar een keuken met fornuis voor nodig is. Vraag in jouw favoriete tent om sardines van SARDINE WINKEL. Bent u als bedrijf geïnteresseerd geraakt? Neem dan contact op via ons contactformulier. U kunt ons natuurlijk ook altijd benaderen of volgen via een van onze social media kanalen!

SARDINE WINKEL luxe conserven uit Frankrijk en Spanje voor een Healthy Lifestyle