Conservas Pinhais 

Conservas Pinhais

Conservas Pinhais is gevestigd aan de kust in Matosinhos net buiten de stad Porto. Het familiebedrijf is opgericht in 1920 door de familie Pinhal en is tot op de dag van vandaag gespecialiseerd in het inblikken van vis. De conserverie behoort tot een van de meest elegante, historische bouwwerken van de stad en wordt beschouwd als een van de mooiste functionele conservenfabrieken ter wereld om te bezoeken.

Conservas Pinhais fabriek in Portugal

KWALITEIT UIT PORTUGAL

Pinhais is altijd trouw gebleven aan haar ambachtelijke productiemethode. Dit heeft ervoor gezorgd dat de producten, van uitzonderlijke kwaliteit, over de hele wereld worden gewaardeerd door fijnproevers. Het merk weet zich te onderscheiden door alleen te werken met vis van de hoogste kwaliteit en het gebruik van verse ingrediënten. De recepten zijn generaties lang geperfectioneerd en de knowhow en ervaring van elke medewerker is van uitzonderlijk niveau.

Sardine blikjes Millésimé van Conserverie La Perle des Dieux

TOEGEWIJD AAN ONZE PLANEET!

Om alleen uitzonderlijke kwaliteit te leveren neemt Pinhais gemiddeld 3 keer zoveel stappen dan een reguliere conservenfabriek om haar producten in te blikken. Door het gebruik van machines te minimaliseren, voorkeur te geven aan handarbeid, en partnerschappen aan te gaan met betrouwbare leveranciers die vissen volgens de internationale richtlijnen draagt het bedrijf zoveel mogelijk bij aan een groene planeet.

VIND ALLE PRODUCTEN VAN PINHAIS BINNENKORT IN ONZE WEBSHOP!