ONZE CADEAUPAKKETTEN

Welkom op onze cadeau & kerstpakketten pagina! Bent u op zoek naar een uniek, origineel geschenk dan bent u hier aan het juiste adres. De feestdagen komen er weer aan en wat is er nu leuker dan uw dierbaren, werknemers of vrienden verrassen met een mooi cadeau? Speciaal voor u hebben we dit jaar weer cadeaupakketten ontworpen die direct te bestellen zijn via onze shop pagina. Bent u op zoek naar maatwerk of wilt u bestellen in grotere aantallen. Vul dan onder aan deze pagina het informatieformulier in met daarin uw wensen en ideeën.

KUNSTWERKJES MET UNIEKE SMAKEN

De millésimé blikjes van La Perle des Dieux worden elk jaar ontworpen door twee Franse kunstenaressen. Elke jaargang heeft een unieke uitstraling en smaak. Niet elke sardine mag namelijk verkocht worden als millésimé. De sardines moeten hiervoor aan bepaalde specificaties voldoen. Zo moet het vetgehalte hoger zijn dan 12%. Ook de temperatuur en stromingen van de zee, het weer en de kwaliteit van de olijfolie zijn bepalend voor een unieke smaak. Door de rijping in de olijfolie worden de sardines meer delicaat en zachter van smaak. 

Deze kunstwerkjes zijn niet alleen erg lekker, maar ook leuk om te geven. Wij helpen u graag bij het samenstellen van een assortiment dat bij u past. 

Kerstpakket SARDINE WINKEL

KERSTPAKKETTEN OP MAAT

Bent u op zoek naar maatwerk of wilt u bestellen in grotere aantallen. Vul dan onder aan deze pagina het informatieformulier in met daarin uw wensen en ideeën. We denken graag met u mee om een mooi kerst of cadeaupakket voor u samen te stellen.

EERDERE SAMENWERKINGEN

Voor Pampus met het Pampus Kerstpakket (niet meer te bestellen)

Forteiland Pampus onderscheidt zich als culturele instelling door op ondernemende wijze en ongesubsidieerd in zijn voortbestaan te voorzien. Dit jaar is alles anders en verkeren ze helaas, als velen, in zwaar weer. Nu museum, horeca en evenementen geen garantie bieden voor een financieel gezonde bedrijfsvoering, verlegt Pampus zijn grenzen. Ze starten dit jaar met de verkoop van unieke, duurzame Kerstpakketten. Niet wat je waarschijnlijk van een forteiland verwacht, maar laat je verrassen en bekijk de digitale flyer!

KERSTPAKKETTEN

Dit jaar brengen wij samen met drie Twentse bierbrouwers en boerderij Holterhof drie kerstpakketten uit waarbij een deel van de opbrengst naar goede doelen in de regio gaat. De pakketten bestaan uit verschillende craft bieren van o.a. Jongbloed Cerveza en Rigters bier aangevuld met ambachtelijke harde worst, onze sardines millésimé en mooie glazen en viltjes.

Het goede doel waar het geld naar toe gaat is de Jongbloed Foundation. De Jongbloed Foundation wil bijdragen aan een leuker, gezonder en beter leven voor speciale doelgroepen die in een achterstandspositie verkeren of door een fysieke of psychische reden niet meekomen in het maatschappelijk functioneren. Voor meer informatie kijk op www.jongbloed.foundation

INFORMATIEFORMULIER KERSTPAKKETTEN OP MAAT

Vraag ons via het onderstaande formulier naar de mogelijkheden. Als u uw contactgegevens invult kunnen we direct een bedrijfsaccount voor u aanmaken op onze website.


We vragen je dit om ongewenste email tegen te gaan