Gebakken sardines in Bellevaire boter

Lunch, 1 persoon, 5 min. bereidingstijd

La Perle des Dieux - Sardines in Beillevaire boter met knoflook

Ingrediënten

  • 1 klein rustiek stokbrood
  • La Perle des Dieux – Sardines in Beillevaire boter met knoflook of curry madras

Benodigdheden

  • een koekenpan
  • een leuk plankje om op te dienen

Bereiding

  • Snij het rustieke stokbrood in plakken en leg deze op het plankje
  • Zet een koekenpan op middelhoog vuur en laat deze even warm worden.
  • Open ondertussen het blikje sardines.
  • Leg de sardines samen met de boter in de pan en bak deze ongeveer anderhalve minuut aan beide kanten.
  • Schep de sardines vanuit de pan weer terug in het blikje of op een bord.
  • Giet de boter over de sardines.
  • Leg de sardines samen met het brood op het plankje.

Eet smakelijk! 

Tip: 

  • Drink een lekkere frisse witte wijn bij dit gerecht.
  • Bestel hier uw sardines!
By |2019-05-16T12:54:56+00:00april 18th, 2019|Recepten!|0 Comments